Foietaj cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 9130 vizualizari

 

A inceput din nou scoala, deci copiilor le trebuie ceva de pachet dimineata ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie de aluat foietaj
  • cascaval cca 20gr
  • branza telemea cca 20 gr
  • 1 ou
  • seminte de in
  • un praf de boia iute
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si cascaval:

Aluatul trebuie sa fie complet dezghetat.

Se portioneaza ca in fotografia prezentata, la mijloc asezam cascaval de marimea unui deget iar pe margini branza telemea pentru a evita curgerea acestuia in tava in timpul coacerii.

Deasupra le ungem cu ou batut si presaram putina boia iute si seminte de in.

Le dam la cuptor pentru cca 20 min. la 200 grade.

Le scoatem cand sunt aurii.

Se pot servi atat fierbinti, cat si a doua zi la pachet. :)

 

 

TIPS-URI

1

Cuptorul trebuie sa fie incins in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]