Foietaj cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 8708 vizualizari

 

A inceput din nou scoala, deci copiilor le trebuie ceva de pachet dimineata ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie de aluat foietaj
  • cascaval cca 20gr
  • branza telemea cca 20 gr
  • 1 ou
  • seminte de in
  • un praf de boia iute
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si cascaval:

Aluatul trebuie sa fie complet dezghetat.

Se portioneaza ca in fotografia prezentata, la mijloc asezam cascaval de marimea unui deget iar pe margini branza telemea pentru a evita curgerea acestuia in tava in timpul coacerii.

Deasupra le ungem cu ou batut si presaram putina boia iute si seminte de in.

Le dam la cuptor pentru cca 20 min. la 200 grade.

Le scoatem cand sunt aurii.

Se pot servi atat fierbinti, cat si a doua zi la pachet. :)

 

 

TIPS-URI

1

Cuptorul trebuie sa fie incins in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac si branza