Foietaj cu branza si iaurt

de maria_claudia in Dulciuri, 3 Oct 2010 | 13645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr aluat foietaj,
  • 4 oua,
  • 250gr zahar,
  • 400gr branza de vaci ,
  • 250 gr iaurt gras,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si iaurt:

Intr-o tava unsa cu ulei punem un strat de aluat, apoi umplutura:amestecam branza de vaci cu ouale si zaharul,mirodeniile si la urma adaugam iaurtul amestecand usor, apoi urmatoarea foaie de placinta. Introducem tava la cuptor ptr 45min, cand s-a racit o taiem patratele si punem zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu iaurt si cirese