Foietaj cu carne - Melci cu carne

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2013 | 4257 vizualizari

 

Va recomand acest aperitiv usor de facut si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foietaj
  • 500g carne tocata de vitel
  • 2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2catei de usturoi(optional)
  • 1/2pahar vin
  • 1ceapa mica
  • putin cimbru
  • 1ou
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carne - Melci cu carne:

Calim in tigaie cu ulei usturoiul si ceapa tocata foarte marunt,adaugam carnea amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;

dupa ce si-a schimbat culoarea si a scazut sucul ce l-a lasat,adaugam vinul si lasam sa fiarba incet;

dupa ce carnea este fiarta,dam deoparte,condimentam,adaugam putin cimbru, verdeata si oul batut;

pe foaia de aluat punem carnea pe toata suprafata,rulam bine,marginea o udam cu apa sa nu se desfaca la cuptor,taiem butoiase late de 2degete,le punem in tava pe hartie de copt cu taietura in sus si le tinem la cuptor 20min.

Le servim cu sos picant de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carne - Melci cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ianculubita 1

28.08.2013, 15:07

Multumesc pentru completare la titlul retetei

Rocsi 1

28.08.2013, 20:10

Tare bune sunt aceste gustari

ianculubita 1

29.08.2013, 09:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Boccelute de clatite cu piept de pui