Foietaj cu chimen

de LUK in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2011 | 6449 vizualizari

 

rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 400gr aluat foietaj Bella
  • 1 ou
  • chimen
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu chimen:

   Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei dar aveti grija sa fie rece atunci cand lucrati cu el(cititi si instructiunile de pe ambalaj)..intindem foaia,ungem cu oul batut,presaram chimen,taiem fasii pe lungime si latime si coacem la 200de grade pana se rumenesc frumos..15-20min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]