Foietaj cu crema de branza si capsuni

de Anamaria Cook in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 7687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 230 g crema de branza
  • 55 g zahar fin
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de branza si capsuni:

Amestecati crema de branza cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce obtineti o crema omogena.

Taiati aluatul de foietaj in patrate cam de 10X10 cm si impaturiti patrtul incat sa obtineti un triunghi.

Crestati aluatul, avand grija insa sa nu taiati pana in coltul superior. Desfaceti usor aluatul, incat sa obineti un patrat din nou. Vezi poza mai jos

Acum este acum cu explicatul, credeti-ma este mai usor decat pare si sper ca pozele sa va ajute, acum aduceti coltul din stanga incat sa acopere coltul drept al patratului din mijloc, apoi faceti la fel cu cel din dreapta.

  Umpleti patratul mic din mijloc cu crema de branza, si asezati o capsuna deasupra, apasand-o usor in crema. Puteti inlocui capsunele cu zmeura, afine sau mure.  

Coaceti in cuptorul incins la 200 C, pentru 15 - 20 de minute sau pana aluatul capata o culoare aurie. Trebuie sa recunosc ca eu am fost foarte placut impresionata de rezultatul final, este spectaculos si de efect.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]