Foietaj cu nuca

de T I M E A in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 11683 vizualizari

 

Bune, rapide si usor de executat! Nu avem nevoie decat de o foaie mica de foietaj si cateva ingrediente pentru a executa rapid ceva bun pentru o dupa-masa friguroasa de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj
  • 1 albus de ou
  • 3 linguri zahar
  • 6-7 linguri nuca
  • 1 galbenus de ou + 1 lingurita zahar pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nuca:

Lasam foietajul la decongelat.

Intindem apoi foaia pe masa de lucru tapetata cu faina.

Mixam albusul de ou, adaugam zaharul si incorporam apoi nuca.

Ungem cu aceasta compozitie foaia si rulam. Cu un cutit ascutit bine, taiem rulouri de aprox 1.5 - 2 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si  ungem cu galbenusul de ou.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Lasam la racit apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ochelari cu nuca si gem de prune