Foietaj cu pasta de tomate si cascaval

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2015 | 4294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj;
  • pasta de tomate;
  • felii de cascaval;
  • felii de branza topita;
  • putina sare;
  • seminte de susan;
  • busuioc uscat;
  • ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pasta de tomate si cascaval:

Dezghetam aluatul apoi il desfacem pe masa.

Impartim fiecare parte de aluat, apoi ungem suprafata fiecarei jumatati cu pasta de tomate iar cealalta jumatate o decupam cu rola.

Presaram busuioc apoi asezam peste feliile de branza topita si de cascaval, apoi suprapunem partea de aluat decupata.

Presam usor cu mana, ungem cu ou batut, apoi presaram seminte de susan si putina sare.

Bagam tava in cuptor la 200 grade, lasam pana se coace aluatul si devine rumen.

Scoatem tava din cuptor, lasam la racit, apoi servim.

 

TIPS-URI

1

Umplutura se poate modifica dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pasta de tomate si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

cristinutanicolita 1

20.11.2015, 14:23

foarte bune

miki_a 1

23.11.2015, 17:24

Executie impecabila!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou si cascaval