Foietaj cu rahat

de stefy_a in Dulciuri, 16 Iul 2016 | 2783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • rahat
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu rahat:

- se lasa la dezghetat pachetul de foietaj
- se taie bucatele mai lungi (baghete) rahatul
- cand s-a dezghetat foietajul, se taie patratele si se pune rahat pe fiecare bucata (eu am pus cate 2 bucatele de rahat, diferit colorat, pe fiecare patrat de foietaj pentru a iesi mai colorate)

- se ruleaza fiecare patratel, dand forma cornuletului

- am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat cornuletele

- am dat tava la cuptor, la temperatura potrivita pana ce s-au rumenit atat cat am dorit - la sfarsit se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

18.07.2016, 08:37

Rahela Velicu 1

08.08.2016, 16:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu rahat