Foietaj cu rahat

de stefy_a in Dulciuri, 16 Iul 2016 | 2984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • rahat
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu rahat:

- se lasa la dezghetat pachetul de foietaj
- se taie bucatele mai lungi (baghete) rahatul
- cand s-a dezghetat foietajul, se taie patratele si se pune rahat pe fiecare bucata (eu am pus cate 2 bucatele de rahat, diferit colorat, pe fiecare patrat de foietaj pentru a iesi mai colorate)

- se ruleaza fiecare patratel, dand forma cornuletului

- am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat cornuletele

- am dat tava la cuptor, la temperatura potrivita pana ce s-au rumenit atat cat am dorit - la sfarsit se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]