Foietaj cu ricotta si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 9925 vizualizari

 

aluatul l-am cumparat...nu ma mai complic cu framantatul...e mult mai simplu...si fff rapid

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj ( aluat frantuzesc)
  • 200 g ricotta
  • 200 g mozzarella
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva fire de marar verde
  • sare, piper, oregano
  • 2 lg smantana
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ricotta si mozzarella:

aluatul se lasa la dezghetat la temp camerei.

branza se amesteca cu smantana, patrunjelul si mararul taiate fin, sare, piper si putin oregano.

mozzarela se taie felii mai groase, apoi fiecare felie in doua.

aluatul se intinde, se taie in bucati, cate doriti, si sub ce forma doriti...eu le-am taiat dreptunghiulare...pe fiecare bucata se pune o lingura din compozitia de bramza, apoi o buc de mozzarela si se ruleaza. se cresteaza deasupra si apoise unge cu smantana.

se da la cuptorul preincalzit la 180 grade, cca 40-50 min.

gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ricotta si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Corinuta 1

19.09.2010, 18:18

ce combinatie!trebuie incercat

adasev12 1

02.10.2010, 12:15

merita Cori...

DIANA B 1

18.08.2011, 12:38

Pfffffffffffffffffffffffffffffff , ce bune-ar fi la ora astaaaaaaaaaaaa ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon