- 800 gr aluat foietaj
 
    - 300 gr cascaval Defamilie Delaco
 
    - 300 gr telemea sarata
 
    - 2 oua
 
						
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 10
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj Godina cu telemea si cascaval:
						
    - Intindem aluatul de foietaj cca 1 cm.
 
    - Taiem patrate de 4-5 cm.
 
    - Punem in mijloc telemea si cascaval.
 
    - "Inchidem" sub forma de triunghi, marginiile le apasam cu furculita.
 
    - Ungem cu ou batut si dam la cuptor 25-30 min la 180-200 gr.
 
 
                        						TIPS-URI
						
												1
Puteti pune orice umpluturi doriti...gem..ciuperci
 
												 
						
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj Godina cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.