Foietaj Godina cu telemea si cascaval

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2016 | 8284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj
  • 300 gr cascaval Defamilie Delaco
  • 300 gr telemea sarata
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj Godina cu telemea si cascaval:

  • Intindem aluatul de foietaj cca 1 cm.
  • Taiem patrate de 4-5 cm.
  • Punem in mijloc telemea si cascaval.
  • "Inchidem" sub forma de triunghi, marginiile le apasam cu furculita.
  • Ungem cu ou batut si dam la cuptor 25-30 min la 180-200 gr.

TIPS-URI

1

Puteti pune orice umpluturi doriti...gem..ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj Godina cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (22)

mirela0911 1

29.02.2016, 20:28

Bune mai sunt!

anca_rm 1

02.03.2016, 13:28

simplu si bun

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]