Foietaj in forma de bradut

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2016 | 4442 vizualizari

 

O reteta de aperitiv foarte la moda in acest moment. O vedem peste tot cel mai des cu pesto si parmezan
Iata varianta mea cu ton, ricotta si sos de rosii cu busuioc.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/foietaj-in-forma-de-bradut.html

 

INGREDIENTE

  • 3 aluaturi foietaj
  • 1 conserva de ton de 160 g
  • 125 g de ricotta
  • 100 g sos de rosii cu basilic
  • cascaval ras 100 g
  • sare, piper, boia de ardei
  • seminte de mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj in forma de bradut:

Scurgeti bine tonul.

Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180°C.

Intindeti aluatul foietaj intr-un dreptunghi.

Puneti un strat de crema de ton si presarati deasupra cascaval ras..

Taiati aluatul in 12-13 benzi subtiri.

Pliati fiecare banda pe verticala astfel incat sa formati un bradut.

Puneti bradutii pe o tava acoperita de hartie de copt. Presarati seminte de mac peste ei.

Dati la cuptor pentru 15-20 de minute.

Pentru servire puteti infinge o scobitoare in fiecae bradut.

TIPS-URI

1

va vor iesi 36-40 de braduti

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj in forma de bradut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor