Foietaje cu somon

de cristina1985 in Somon, 16 Ian 2018 | 3309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cam 50-100 g mozzarella
  • 100 g telemea (sau mai putina)
  • 450 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • 300 g somon
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje cu somon:

Telemeaua se rade fin, iar mozzarella pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pastreaza in frigider, pana este gata pestele. Aluatul se decongeleaza.

Pestele se fierbe in apa, intr-o tigaie sau se prajeste (eu am facut mai dietetic, pentru ca aluatul este deja gras). Se pune sare si se tine la foc mic, cam 15-20 minute, depinde de aragaz. Se taie cu cutitul, in bucati mai mici. Aveti grija sa scoateti oasele.

Se taie aluatul in 6 bucati, se asaza telemeaua rasa, bucati de somon, mozzarella si se indoaie pe jumatate. Se preseaza marginile cu furculita si se ung cu ou. Se coc in cuptorul preincalzit, la temperatura de 200 grade Celsius, pana sunt gata (cam 20 minute). Au iesit 6 bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]