Foietaje fel de fel

de LUK in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 14659 vizualizari

 

o reteta rapida atunci cand vrei ceva bun de rontait sau un aperitiv pentru o bere cu prietenii...

 

INGREDIENTE

  • 400gr aluat de foietaj Bella
  • 50gr cascaval
  • 30gr sunca
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje fel de fel:

  Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei cam o jumatate de ora(nu trebuie decongelat de tot ca va deveni lipicios).

O parte din cascaval l-am taiat cubulete,o parte l-am ras pe razatoarea mica.

Sunca am taiat-o cubulete mici.

Cantitatile raman la alegerea fiecaruia in functie de cate foietaje doriti sa faceti cu sunca si cascaval sau doar cu cascaval.

.Am taiat foaia de foietaj in patratele.Pe unele le-am umplut cu sunca si cascaval bucati pe altele cu cascaval ras iar unele le-am uns cu ou(batut ) si am presarat cascaval ras deasupra..

Patratelele umplute le am uns pe margini cu ou apoi le am impaturat.

Am pus intr-o tava hartie de copt,am asezat foietajele la distanta de 2-3cm(isi maresc volumul prin coacere) si le am copt la 180 de grade pana cand s-au rumenit frumos..sa tot fie 35-40min..

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje fel de fel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si masline