Fori di zucca (flori de dovlecel)

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2014 | 3093 vizualizari

COMENTARII (22)

Adele 1

23.08.2014, 11:22

- Andreea - 1

23.08.2014, 11:44

Le ador

Panacris 1

23.08.2014, 11:51

Bya Ralu 1

23.08.2014, 12:07

Adele

Bya Ralu 1

23.08.2014, 12:07

Andreea

Bya Ralu 1

23.08.2014, 12:08

Cristina

Mitinita 1

23.08.2014, 13:03

fain arata, fain suna dar eu inca n-am mancat din astea

simona72 1

23.08.2014, 13:05

Daca ai facut treaba poti sa te duci si la salon Buna treaba!

Merisor 1

23.08.2014, 14:01

un buchet cu trei flori, te rog!

bianca92 1

23.08.2014, 14:08

Bya Ralu 1

23.08.2014, 14:38

si eu mancasem pentru prima data,au gust bun adinuta

Bya Ralu 1

23.08.2014, 14:39

simona

Bya Ralu 1

23.08.2014, 14:39

meri

Bya Ralu 1

23.08.2014, 14:39

bianca

Lavinia 1

23.08.2014, 16:47

cred ca sunt foarte faine

Bya Ralu 1

23.08.2014, 17:31

da au un gust super lavi

Bunica 1

24.08.2014, 14:15

Nu arunca nimicTare bune trebuie sa fie!

Bya Ralu 1

24.08.2014, 20:10

da sunt super,in italia mai mancasem dar nu am mai facut pana acum

MotanLaOale 1

01.09.2014, 13:35

roxana_simona 1

15.10.2014, 18:24

Bya Ralu 1

03.12.2014, 20:19

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:22

De un secol vreau sa fac si eu . Cred ca asta vara am cules flori de dovlecel de vreo trei ori si nu am finalizat ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecei pane