Frappe

de Angelina_Elena in Bauturi, 23 Iun 2012 | 6507 vizualizari

 

Intr-o zi torida de vara, cand simti ca te topesti ca inghetata merge de minune un FRAPPE rece, cu cateva cuburi de gheata!;;)...reteta de Frappe am vazut acum cateva zile la Edith!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita ness
  • 1 lingurita cappucino de ciocolata
  • zahar (pudra) dupa gust (eu am pus zaharina)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe:

Punem 200 ml lapte la congelator intr-un recipient de plastic pentru cca. 60-90 de minute pana cand acesta este aproape inghetat.

Dupa ce a laptele a inghetat, il scoatem din recipientul de plastic si il punem in vasul de la blender, apoi adaugam zaharul, ness-ul si praful de cappucino. Blenduim totul pana ne rezulta o compozitie spumoasa. Daca compozitia este prea groasa putem adauga laptele ramas (50 ml).

Se serveste imediat cu cateva cuburi de gheata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frappe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

24.06.2012, 13:56

bun,bun

Angelina_Elena 1

24.06.2012, 14:20

multumesc Mamaie!

alba_zori 1

11.07.2012, 20:34

ce super arata frappeul tau,si eu vreau...si ce spuma deasupra mmmmmmm

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Frappe