Vin fiert

de Alexandra Burz in Bauturi, 30 Dec 2013 | 3739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml vin alb demidulce
  • 4 linguri zahar
  • 2 batoane scortisoara
  • 1 portocala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

  • se pune vinul la fiert
  • se adauga zaharul, scortisoara
  • portocala se curata de coaja, se taie felii si se adauga in vin
  • se fierbe totul 5 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]