Friganele

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 6595 vizualizari

 

Daca am facut mancara de mazare a fost obligatoriu sa fac si friganele.

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 500ml lapte
  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Franzela se taie felii potrivite.

Ouala se bat bine cu un praf de sare intr-un casrton.

Laptele se amesteca cu zaharul.

Uleiul se pune intr-o tigaie antiaderenta si se incinge.

Feliile de paine se inmoaie in lapte se scurg putin, se trec prin oul batut si se pun la prajit in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se pot servi si ca desert pudrate cu zahar vanilat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]