Friganele sarate cu mozarella si parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2016 | 5221 vizualizari

 

Numai bune cu o bere rece! Va invit cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine toast( miez vezi foto)
  • 3 oua
  • 1 cana si 1/4 lapte caldut
  • 3 linguri mozarella fin razuita
  • 3 linguri parmezan razuit
  • ulei pentru prajit( vegetal)
  • o cana de parmezan pentru tavalit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele sarate cu mozarella si parmezan:

Laptele caldut se toarna usor peste ouale batute cu mozarella si parmezan.

Feliile de paine se inmoaie cateva secunde in compozitie, se scurg rapid si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Se scot friganelele pe un servet absorbant si se tavalesc in parmezan.

Mancati-le calde....sunt incredibile!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele sarate cu mozarella si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Oana 1

03.08.2016, 11:37

Mmm, o sa fac si eu! Ce bine arata!

RuxyRux 1

04.08.2016, 00:45

Multumesc, merita probata reteta

kytz 1

30.08.2017, 16:09

Așa ceva aș mânca acum.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copacel aperitiv