Friptura asortata (pasare, porc)

de burdulea56 in Mancaruri cu carne, 10 Aug 2010 | 9165 vizualizari

 

Ca sa impac si capra si varza am recurs la prepararea acestei fripturi asortate. La intrebarea ca mancam maine? Unii voiau carne de pasare, altii voiau porc. Asa ca am pus si pasarea si porcul la un loc in aceeasi tava.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi, mari de gaina,
  • 400-500 g costita de porc proaspata,
  • vegeta,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • cateva rosioare (eu am avut la rezerva din congelator, am folosit 7 rosioare),
  • cativa catei de usturoi
  • frunze de patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura asortata (pasare, porc):

Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului. Am asezat carnea spalata intr-o tava cu hartie de copt, am condimentat-o, am adaugat rosioarele, verdeata, am acoperit tava cu staniol si am dat-o la cuptor vreme de 1 h si vreo 30 minute. Inainte de a fi gata cu 10 minute, se scoate folia sa se rumeneasca fripturica. Am servit alaturi de cartofi noi la cuptor (peste care am razuit cas de oaie deosebit de gustos) si salata de cruditati (rosii, ceapa, castraveti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata (pasare, porc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Julie 1

15.08.2010, 10:29

La multi ani ,Maria! Multa sanatate, fericire si numai impliniri!

burdulea56 1

27.08.2010, 23:48

Flori, multumesc mult de urari, uite acum le vad, dar ma scuzi ca parca sunt legata la ochi...

adry88 1

20.05.2011, 10:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede, la punga