Friptura combinata

de Bucataras Medi in Porc, 15 Dec 2011 | 5285 vizualizari

 

De ce combinata?...simplu...am folosit ceafa de porc,coaste afumate de porc si bacon.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati ceafa de porc
  • 4 bucati coaste de porc afumate
  • 4 felii de bacon
  • 4 rondele de dovlecel
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 pahar cu vin alb
  • piper macinat
  • sare...si cam atat!!!!
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura combinata:

Batem putin cu ciocanul ceafa de porc si apoi o condimentam cu sare si piper. O asezam intr-o tava intercaland printre ea si coastele de porc. Taiem un dovlecel in rondele, presaram cu sare si lasam circa 10-15 minute la scurs intr-o strecuratoare sau pe un prosop absorbant. Fiecare rondea de dovlecel o "imbracam" intr-o felie de bacon si apoi prindem cu ajutorul unei scobitori. Asezam in tava .

Curatam ardeii, ii spalam, apoi ii taiem bucati mai mari si ii asezam si pe ei printre bucatile de carne.Turnam vinul, putina apa si dam la cuptor. Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava. Cand totul este bine facut scoatem din cuptor.

Servim calda alaturi de o garnitura(eu am preferat o garnitura de legume) si o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura combinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:56

puuuuuuuuuuuuuuuuup,Miha!

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

asta mi-asarit in ochi vegetariana cum sunt pupici medi si bravo pentru tot ce faci !

Sylvia 1

20.12.2011, 21:02

si sa nu uit esti o craciunita de milioane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]