Friptura de Craciun la tava

de MotanLaOale in Porc, 12 Ian 2021 | 10138 vizualizari

 

Retete festive de iarna

 

INGREDIENTE

  • 500g cotlet
  • 500g ceafa
  • 500g fleica
  • 400g pulpa
  • 50ml ulei
  • 150ml apa
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun la tava:

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna apa in tava pe toata suprafata.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu struguri