Friptura de curcan la tava

de madi_marin in Curcan, 16 Mai 2010 | 26204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 1 capatana de usturoi
  • condimente pentru carnea de curcan
  • ulei
  • 2 cani cu vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan la tava:

Aripile se curata, se spala si se taie in doua. Se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se dau la rece pana a doua zi.

Intr+o tava se pune ulei, se aseaza bucatile de carne si se adauga 2 cani cu apa . Se dau la cuptorul incins la foc potrivit . Se intorc din cand in cand si se mai adauga apa daca scade. La jumatatea prepararii se pun usturoiul taiat feliute si vinul . Se da tava din nou la cuptor pana ce carnita se rumeneste.

Se serveste friptura cu garnitura si salata la alegere. Noi am avut varza noua calita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan impanata cu usturoi