Friptura de iepure cu usturoi verde

de Rahela Velicu in Iepure, 9 Apr 2017 | 5855 vizualizari

 

Extrem de gustoasa aceasta friptura, va invit la masa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de iepure
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu usturoi verde:

Mai intai spalam bine carnea de iepure sa nu mai ramana fire de par si o dam intr-un clocot. Punem apoi, carnea intr-o cratita, adaugam usturoiul tocat, pasta de tomate ( eu am folosit o pasta de tomate facuta acasa), 2 cani de apa ( sau cat este nevoie sa acopere iepurele), sare si piper dupa gust si ulei, si dam la cuptor pentru 60 de minute.

Din cand in cand, mai intoarcem carnea in cratita, sa se rumeneasca bine si, daca mai este nevoie, mai adaugam apa.

La final, adaugam si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de iepure cu prune uscate si bere