Friptura de iepure in vas roman

de trifadalia in Iepure, 4 Sep 2018 | 4482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un iepure de aproximativ 1,5 Kilograme
  • 250 ml de vin alv
  • 5 catei de usturoi
  • o lingura de boia de ardei
  • 100 ml de ulei
  • o lingura mare de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure in vas roman:

Transam carnea de iepure bucati si o spalam bine. Cateii de usturoi ii dam pe razatoare si ii lasam cu sare sa se inmoaie. Punem boiaua peste si incepem sa facem un mujdei frecand cu ulei . Cu acest mujdei de usturoi se unge iepurele . Se toarna si vinul peste apoi se lasa in frigider de pe o zi pe alta la marinat.

A doua zi se pune carnea in vasul roman cu sos cu tot si se da la cuptor pentru o ora si jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mirela0911 1

05.09.2018, 08:42

Ce buna trebuie sa fi iesit friptura!

Rocsi 1

05.09.2018, 18:32

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:49

Interesant!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu usturoi verde