Friptura de miel

de marinicayou10 in Oaie, 8 Apr 2012 | 4546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de miel(fata-spate)
  • 1-2 legatura de ceapa verde
  • 1-2 legatura de usturoi verde
  • 1 cana mare de vin de preferat rosu ..eu am avut mai roze
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 1 cana de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Se spala bine carnea. Se unge o tava cu ulei. Se pune carnea,se condimenteaza si sareaza,se toaca ceapa si usturoiul,se adauga in tava impreuna cu apa si vinul.Se da la cuptor la for mediu spre tare dar nu prea tare si se lasa pana scade din zeama si se rumeneste bine.Dupa jumatate de ora intoarceti pulpa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marinicayou10 1

08.04.2012, 15:55

Sarbatori frumoase si fericite si tie diaconta si tuturor Bucatarasilor

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:23

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde