Friptura de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 10578 vizualizari

 

Felul principal!;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe de miel
  • ulei de masline
  • sare aromata cu rozmarin si usturoi
  • vin rosu Merlot
  • foi de dafin
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Pulpele se curata de grasime, se spala si se aseaza in tava. Se stropesc cu ulei, se presara sarea aromata, rozmarin si putin piper, se adauga foile de dafin si 1 litru de vin merlot. Se lasa peste noapte la macerat, la rece.

A doua zi se scot pulpele din bait, se pun la cuptor intr-o tava la foc puternic cca. 15  minute, cat sa prinda crusta. Apoi se adauga vin rosu si apa in cantitati egale, se acopera cu foaie de pergament si se lasa la foc mediu, cca. 30 de minute.

Se serveste acompaniata de cartofi natur, salata verde si un vin rosu, evident ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel la tava cu sos de rosii in stil grecesc