Friptura de miel cu cartofi si ghimbir

de mimmi in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2018 | 2521 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 picior de miel
  • 1 kg cartofi noi
  • usturoi
  • ghimbir proaspat
  • foi dafin
  • piper, sare, boia
  • rozmarin proaspat
  • 100 ml vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu cartofi si ghimbir:

Punem piciorul de miel intr-o tava/cratita cu apa (aproximativ 250 ml apa), foi dafin, piper boabe, sare, usturoiul curatat si boia.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic, aproximativ 30-40 de minute, pana incepe carnea sa se patrunda.

Adaugam cartofii spalati si taiati cubulete si rozmarinul, acoperim cu folia si dam din nou la cuptor pentru inca cca 20 de minute.

Cand cartofii sunt aproape facuti, adaugam vinul si ghimbirul taiat feliute si dam din nou la cuptor de data asta fara folia de aluminiu. Mai lasam cca 15 minute, pana cand, cartofii au prins o crusta ( sa devina usor crocanti ).

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca scade apa, se mai adauga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu cartofi si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel