Friptura de miel cu tarhon

de katty in Oaie, 21 Apr 2018 | 3569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • tarhon uscat
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu tarhon:

Asezam pulpa de miel intr-o tava. Condimentam carnea cu sare, piper, cimbru, tarhon, usturoiul presat si o masam bine. Turnam vinul, acoperim tava cu folie de plastic si dam la rece pentru o zi (intoarcem ocazional pulpa). Punem tava la cuptor la foc mediu, acoperita cu folie de aluminiu pana scade aproape toata zeama. Scoatem folia, stropim cu ulei si o lasam sa se rumeneasca. Servim friptura cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu tarhon