Friptura de miel in sos de vin si usturoi

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 11 Dec 2010 | 18417 vizualizari

 

Pentru cunoscatori un deliciu....si nu numai....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel
  • ulei de masline 2 linguri
  • ulei de palmier 2 linguri
  • 5 legaturi de usturoi verde
  • doua pahare de vin alb( din cel mai bun)
  • doua pahare de apa
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • menta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel in sos de vin si usturoi:

Se spala carnea, se impaneaza cu usturoiul( cateii), facand cate o crestatura din loc in loc, se freaca cu condimentele.

Se curata usturoiul, se toaca marunt, se pune uleiul in tava, se aseaza usturoiul,  se aseaza si carnea, se toarna apa, apoi vinul si se da la cuptor.

Se tine pe foc pana este gata, prima jumatate de ora nu deschidem cuptorul, apoi din 15 in 15 minute ungem friptura cu sos.

Cand este gata sosul se scurge si se serveste alaturi.

Si...pofta mare desigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel in sos de vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 14:54

vai cat de bine arata

Cris2711 1

15.12.2010, 17:15

pentru asa un bucataras grozav

RuxyRux 1

15.12.2010, 17:37

Nu stiu cat e de grozav bucatarasul...dar stiu sigur ca tu Criss...esti o draguta Ligiuta, multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]