Friptură de miel şi ied la cuptor

de madi_marin in Oaie, 15 Apr 2012 | 11693 vizualizari

 

Ador perioada Sărbătorilor Pascale pentru că atunci se găseşte din belşug cărniţă de miel. Îmi place la nebunie pregătită la cuptor cu vin şi usturoi.Simplu şi gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpă şi coaste de miel
  • 1 pulpă de ied
  • usturoi
  • 500 ml vin roşu
  • condimente pentru carnea de miel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de miel şi ied la cuptor:

Carnea se spală bine, apoi se şterge şi se unge cu ulei. Se împănează cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se presară cu condimente.

În tava de cuptor se pune ulei, apoi se aşează bucăţile de carne, se adaugă 2 căni de apă şi se dă la cuptor la foc potrivit. Cînd mai scade apa se adaugă vinul, apoi cînd cărniţa e gata se lasă să se rumenească în ulei.

Se serveşte caldă cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de miel şi ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (32)

madi_marin 1

17.04.2012, 17:15

bucatarimcudiana...ma bucur ca iti place...

babi5 1

25.06.2013, 19:21

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 13:08

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]