Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate

de Ina in Pui, 15 Feb 2013 | 4279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pasare
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 pungi cu legume asortate, conelate
  • o cescuta cu orez prefiert
  • sare
  • piper
  • condiment pentru carne de pui
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate:

Intr-o tigaie incingem o lingura de unt si adaugam legumele congelate, lasand pe foc 5  minute.

Orezul il spalam bine si-l fierbem in apa cu sare si o lingura de unt. Scurgem surplusul de apa si adaugam legumele. Amestecam totul si potrivim de sare si piper.

Curatam ciupercile, le spalam bine , le pudram cu sare si le rumenim  in 50 g. unt.

Spalam pulpele de pasare, le pudram cu care, condiment pentru carne de pui si piper, apoi le asezam intr-o tava unsa cu ulei, in care adaugam o ceasca cu apa. Dam tava la cuptor,la foc mic,  cca 50 minute, pana ce carnea capata o crusta frumoasa. In timpul  coacerii avem grija sa intoarcem carnea pe toate partile, pentru rumenire uniforma. Daca este nevoie, pe parcursul  prepararii mai adaugam cate putina apa fierbinte.

Servim pulpele alaturi de ciuperci si legume asortate cu orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu gomboti ( galuste) si sos vanatoresc