Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate

de Ina in Pui, 15 Feb 2013 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pasare
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 pungi cu legume asortate, conelate
  • o cescuta cu orez prefiert
  • sare
  • piper
  • condiment pentru carne de pui
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate:

Intr-o tigaie incingem o lingura de unt si adaugam legumele congelate, lasand pe foc 5  minute.

Orezul il spalam bine si-l fierbem in apa cu sare si o lingura de unt. Scurgem surplusul de apa si adaugam legumele. Amestecam totul si potrivim de sare si piper.

Curatam ciupercile, le spalam bine , le pudram cu sare si le rumenim  in 50 g. unt.

Spalam pulpele de pasare, le pudram cu care, condiment pentru carne de pui si piper, apoi le asezam intr-o tava unsa cu ulei, in care adaugam o ceasca cu apa. Dam tava la cuptor,la foc mic,  cca 50 minute, pana ce carnea capata o crusta frumoasa. In timpul  coacerii avem grija sa intoarcem carnea pe toate partile, pentru rumenire uniforma. Daca este nevoie, pe parcursul  prepararii mai adaugam cate putina apa fierbinte.

Servim pulpele alaturi de ciuperci si legume asortate cu orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pasare cu ciuperci si legume asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Sidy 1

16.02.2013, 08:04

Apetisant !

Mihaela11_jo 1

16.02.2013, 09:42

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ce pofta mi-ai facut!!!!!!!!!!!!!!

Bucataras 1

16.02.2013, 10:01

immm, ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]