Friptura de porc cu ardei kapia

de Valclaudia in Porc, 12 Oct 2014 | 7099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa de port
  • 500 gr.piept de porc afumat
  • 2 ardei mari kapia
  • 1 lingura untura de porc
  • 100 ml suc de rosii
  • usturoi granulat dupa gust
  • sare si piperdupa gust
  • verdeata tocata (patrunjel si telina)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ardei kapia:

Taiem pulpa si pieptul felii de grosimea dorita.

Asezam bucatile de carne intr-o tava de yena.

Peste carne asezam bucati de ardei kapia, 1 lingura untura,sucul de rosii, usturoiul granulat, sare si piper dupa gust, apoi dam tava la cuptor pentru 1 ora la 190 - 200 grade.

Dupa 1 ora de gatit carnea la cuptor,golim continutul formei intr-o tigaie si lasam sa se gateasca friptura la foc iute pana se rumeneste frumos.

Presaram verdeata tocata.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]