Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 14 Iun 2016 | 6870 vizualizari

 

Gustoasa tare aceasta mancare si cu un minim de efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg de cartofi noi
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor:

Taiem carnea portii potrivite si o punem in tava. Cartofii ii curatam de pielita si daca sunt mici ii putem lasa intregi, daca sunt mai mari ii taiem pin doua.

Punem si cartofii impreuna cu carnea in tava, presaram sare si piper si dam la cuptorul preincalzit pentru 60-70 de minute. 

Din cand in cand, mai intoarcem carnea si cartofii de pe o parte pe cealalta sa se faca uniform.

Cand este gata, se presara marar verde tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu salata de varza sau de rosii.

2

In locul mararului, puteti presara patrunjel sau oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute traditionale moldovenesti