Friptura de porc cu sos de smântâna şi mentă

de alilianaa in Porc, 17 Ian 2013 | 4038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 g carne de porc
  • condimente Kotanyi
  • o cana de apa
  • usturoi după preferinţe
  • 300 g smantana
  • menta de la Kotanyi
  • marar dupa preferinţă
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de smântâna şi mentă:

Friptura se porţionează, se condimenteză cu condimente pentru porc Kotanyi. Se pun într-o tava,se adaugă 2 căni apă ( sau vin, după preferinţe) se da la cuptor pentru 40 minute.  

La jumătatea timpului se întorc fripturile în tavă pentru a se putea rumeni în mod egal.

Sosul de smântână: smântâna se bate într-un bol uşor cu o furculiţă, se potriveşte cu un vârf de cuţit de sare. Peste ea se adaugă mentă şi mărar după gust. 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de smântâna şi mentă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Lau 1

18.01.2013, 13:45

buna

Rocsi 1

18.01.2013, 15:08

Mmm putin racoros sosul..Chiar merge bine in combinatia asta

alilianaa 1

18.01.2013, 17:00

Asta este si ideea Rocsi. Asa am vazut eu de fapt. Langa o carne grasa merge ceva mai racoros.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc caramelizata in bere neagra