Friptura de porc cu usturoi verde

de Bunica in Porc, 20 Mar 2016 | 5511 vizualizari

 

O  bunătate de friptură!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți ceafă de porc+1 coastă
  • 1 legătură usturoi verde
  • 200 g. suc de roșii
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin roșu
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu usturoi verde:

Spală carnea,sterge-o cu șervețele absorbante.

Sărează, piperază și pune-o într-o tavă de yena.

Adaugă usturoiul spălat, curățat și tăiat mărunt.

La sfârșit pune sucul de roșii  și vinul.

Dă tava la cuptorul încins la 170 grade pentru 40-45 minute.

Servește cu ganitura dorită și salată.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:25

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:41

foarte gustoasa!

mihaelar63 1

02.04.2016, 22:32

Trebuie sa incerc si eu cu vin rosu . Nu am mai pus la friptura de porc , vin .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sticky Chinese pork