Friptura de porc in vin

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 6 Mai 2011 | 6989 vizualizari

 

Pentru un pranz de duminica friptura de porc este o alegere ideala.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii muschi de porc
  • 1 pahar vin
  • Chili
  • Piper
  • Sare
  • Busuioc
  • Rozmarin
  • Ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in vin:

Carnea de porc se condimenteaza si se stropeste  si se lasa intr-un castron acoperit 1-2 ore,apoi se scoate si se pune intr-o tigaie cu putin ulei. Cand este rumenita friptura de porc se adauga vinul rosu si se lasa sa se evapore.

Friptura de porc se serveste alaturi de piure de cartofi si muraturi sau gogosar.

Friptura de porc merge minunat de bine acompaniata de un pahar cu vin.

TIPS-URI

1

daca va ramane friptura de porc pe a doua zi, o puteti felia si folosi la sandvisuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere