Friptura de porc la cuptor

de aalliinnaa07 in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2013 | 4692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g carne de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 200 ml bulion
  • 30ml ulei
  • 1 lingurita de piper
  • 1 lingurita de boia
  • 1/2 lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Carnea de porc o taiem felii groase cam de un deget si fiecare felie o crestam pe margini de jur imprejur, apoi o asezam intr-o tava pentru cuptor.

Curatam cateii de usturoi, ii pisam si apoi ii frecam cu putina sare.Adaugam treptat uleiul, ca la maioneza, fecand tot timpul pana obtinem o pasta.

Adaugam bulionul si condimentele peste usturoi, mai adaugam si 100 ml apa deoarece sosul trebuie sa acopere carnea.Sosul il turnam peste carne, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam friptura la cuptorul incins la 220C timp de 1 ora.

Eu am servit friptura cu mamaliga!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]