Friptura de porc la tava

de Valclaudia in Porc, 25 Dec 2014 | 15667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1500 gr. pulpa de porc
  • cca 750 gr. carnati proaspeti si afumati
  • 150 ml. bulion facut in casa
  • 2 linguri pasta de ardei si gogosari
  • untura de porc, 3-4 linguri
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Spalam pulpa de porc si o taiem felii de grosimea dorita.

Presaram sare si piper peste feliile de carne.

Amestecam bulionul cu pasta de ardei si gogosari.

Turnam amestecul obtinut peste bucatile de carne, le lasam cca 30 minute la marinat in frigider, apoi asezam carnea in tava adanca a cuptorului, turnam sosul ramas in tava, adaugam 3-4 linguri de untura, asezam din loc in loc bucati de carnati afumati si dam tava la cuptor pentru o ora si jumatate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc prajita la tuci