Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 8744 vizualizari

 

un deliciu

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • 3-4 cartofi
  • cateva frunze de ceapa verde
  • un ardei copt ( de la congelator am avut eu)
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt:

Spalam cartofii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-un vas de yena, peste care vom pue carnea taiata bucati mici, ar peste ea ceapa si ardeiul, stopim cu ulei si pnem o cana de apa in care am dizolvat o lingurita de sare, condimentam cu piper si boia deasupra si dam la cuptor pt cca 1 ora.

Servim cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu cartofi, ceapa verde si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava