Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie

de madab in Porc, 13 Feb 2015 | 5062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 400 g cartofi
  • 300 g ciuperci
  • 1 ou
  • Lapte
  • unt
  • sare
  • Piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie:

Se fileteaza carnea ,se spala si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune la prajit in tigaia incinsa. Se rumeneste pe ambele parti.

Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert cu putina sare. Se piseaza, condimenteaza cu sare ,se pune untul , oul si laptele.

Ciupercile se curata si se taie in 4. Se pun in tigaia incinsa cu putin ulei ,peste care se pune putina sare.

Se serveste cu muraturi .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tigaie cu piure de cartofi si ciuperci trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului