Friptura de pui cu bere

de Miha in Pui, 13 Sep 2010 | 11650 vizualizari

COMENTARII (26)

Sylvia 1

13.09.2010, 10:19

Am ajuns eu prima excelent arata, tare bune ies fripturile facute in bere, foarte fragede

Rocsi 1

13.09.2010, 10:24

buna fripturica ta

Miha 1

13.09.2010, 10:34

Multumesc dragutelor!

lia maria 1

13.09.2010, 11:56

nu stiu daca a mai ramas cevaarata foarte bineoricum las furculitelele meriti

ionix 1

13.09.2010, 11:59

stiu din proprie experienta, e frageda si buna fripturica cu berica...

yafa 1

13.09.2010, 12:06

Dupa mine sunt cele mai faine fripturici cele cu bere, iar a ta...miamiiiii

ela 1

13.09.2010, 12:12

da ai gatit......

Corinuta 1

13.09.2010, 12:34

Foarte bine arata! 5 furcu!

Miha 1

13.09.2010, 13:05

Multumesc!

madi_marin 1

13.09.2010, 13:38

am mai vazut undeva ideea asta, dar nu am gustat pana acum....

Miha 1

13.09.2010, 14:12

Eu o folosesc demult varianta asta, cu bere. Atunci cand am in casa. Se poate pune bere si la friptura de porc, va iesi foarte frageda si buna.

silvi0ara 1

13.09.2010, 16:37

Nu numai ca este foarte bunaa sa,dar se spune ca si fagezeste carnea.

Miha 1

13.09.2010, 17:07

Silvioara, e mare adevar in ceea ce se spune.

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:26

frumoasa si gustoasa................

Miha 1

13.09.2010, 17:34

Multumesc Medi!

mimmi 1

13.09.2010, 17:50

Nu am incercat nici o data varianta cu bere....o fii buna....

maria_claudia 1

13.09.2010, 21:36

Bunica 1

13.09.2010, 22:15

Ai pus bere in friptura , ca sa nu o mai bei ? Foarte buna iese friptura cu bere. si eu o foloseam la friptura de porc......dar acum......s-a terminat.......

Miha 1

13.09.2010, 22:18

"Ai pus bere in friptura , ca sa nu o mai bei ?" Daaa...am zis ca-mi ajunge un rachiu dimineata pe nemancate.

nadina73 1

14.09.2010, 12:13

deci dimineata se bea rachiu si la pranz bere

Miha 1

14.09.2010, 12:26

Si la cina un vin. Ca doar "vinul dupa bere e o placere"

nadina73 1

14.09.2010, 13:00

si pe urma dan si voie buna

kristinayellow 1

01.10.2010, 10:22

esti tare miha

Miha 1

01.10.2010, 10:35

Ehh...nu intotdeauna, doar cateodata. Multumesc Cristina!

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 09:59

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan