Friptura de pui cu cartofi copti

de Alexandra Burz in Pui, 17 Ian 2016 | 3340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • 500 gr cartofi
  • Sare
  • Piper cu portocale Deluxe
  • Patrunjel pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi copti:

  • Curatam si spalam bine ciocanelele.
  • Cartofii ii punem la copt in coaja, dupa care ii aranjam in tava cu ciocanelele.
  • Condimentam. Dam la cuptor pt 60 minute.
  • Servim calde cu diverse sosuri. Decoram cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si pui la cuptor