Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 29 Apr 2011 | 6334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 1 cana sos de rosii
  • 2 fire de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii:

Spalam si curatam pulpele, dupa care le taiem pe jumatate.

Spalam si cartofii si ii taiem felii.

Ungem o tava cu ulei, punem cartofii pe care ii condimentam, apoi carnea condimentata si usturoiul spalat si taiat putin mai mare.

Peste punem o cana de sos de rosii si completam cu apa pana acoperim cartofii.

Dam la cuptor ~ 60- 70 de minute la foc potrivit.

La jumatatea intervalului intoarcem carnea pe cealalta parte.

Servim cu salata de cruditati.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu cartofi si usturoi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]