Friptura de pui cu usturoi verde

de Constelatialeu in Pui, 14 Mai 2014 | 4151 vizualizari

 

Din categoria rapid ,bun si facut in tuci.....

 

INGREDIENTE

  • un pui mic, fara piept si aripi
  • usturoi verde, sa fie, sa se ajunga
  • 3 rosii
  • condimente pentru pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu usturoi verde:

Mai intai taiem puiul in bucatele mai mici (n-am folosit pieptul si aripile), adaugam sare. Punem tuciul pe foc sa se incinga uleiul si adaugam bucatele de pui si 1/2 canita de apa. Lasam la foc moderat sa se patrunda carnea. Taiem usturoiul marunt si rosiile in bucatele. Cand carnea este patrunsa bine adaugam usturoiul, rosiile si condimentele. Mai lasam cca 30 min la foc mic. Am servit cu cartofi noi si gogosar in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor in vin alb