Friptura de pui la cuptor

de SanatateAcasa in Pui, 14 Apr 2012 | 3831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Lista ingrediente:
  • 1 -2 lingurite cu boia iute,
  • putin piper negru boabe,
  • Sare,
  • 1-2 lingurite cu ulei de masline,
  • 4 pulpe intregi (de pui),
  • 2-3 lingurite cu pasta de rosii,
  • apa cat sa stea carnea in tava si putina verdeata pentru decor.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

Mod de preparare

Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute. Se asaza intr-o tava termorezistenta, se adauga pasta dizolvata in apa si inca putina apa, adica atat cat sa stea friptura in apa. Se preincalzeste cuptorul si se baga tava in cuptor. Friptura va sta la foc mediu, circa 30 de minute.

Daca doriti si mai multa savoare, dar nu va intereseaza caloriile, puteti adauga, cand sosul a mai scazut, circa 1/2 de pahar cu vin alb. Dar doar daca nu va intereseaza numarul de calorii. Inainte de servire, se mai adauga sare, piper si inca putina boia, dupa gust, Se presara putina verdeata proaspata. Puteti adauga rozmarin, patrunjel sau cimbru.

Pofta buna si un Paste luminat!

Cu drag,

Stama Madalina.

http://sanatate-acasa.net/2012/04/14/friptura-de-pui-la-cuptor/

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu unt aromat