Friptura de pui la cuptor

de onuta in Pui, 13 Iul 2010 | 15494 vizualizari

 

Va urez pofta buna .

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • usturoi ras ( o capatana )
  • ulei
  • o canuta de 150ml.vin alb
  • pasta de tomate ( 2 linguri )
  • boia de ardei dulce ( o lungura jumate )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la cuptor:

1.Se spala puiul , se imparte in bucati, iar   fiecare bucata se unge  si pe o parte si pe alta cu putin ulei , cu pasta de tomata si se presara mirodeniile dupa gust.( sare, piper, rozmarin , boia de ardei dulce ).

2.Se aseaza bucatile intr o cratita si se stropesc cu vinul alb si se baga la cuptor la foc potrivit circa 30 min.

3.Cand este aproape gata puiul  se rade usturoiul si  se stropeste cu zeama lasata si se mai baga la cuptor 10 minute.

 4.Se poate servi puiul simplu sau  cu garnitura de cartofi natur .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui