Friptura de vacuta

de mihaelar63 in Vita, 17 Mai 2014 | 5227 vizualizari

 

Imi plac fripturile la cuptor .Se pune totul in tava si nu mai iti bati capul cu ea . Din cand in cand ,, pandesti'' sa nu se coaca prea tare . Este sezonul inca potrivit pentru preparare la cuptor , daca vine vara ,, adio '' !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • 2 morcovi
  • 1 foaie dafin
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1 lingurita praf ghimbir
  • 1/2 lingurita praf nucsoara
  • 100 ml vin
  • 100 ml ulei masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vacuta:

Carnea de vacuta se feliaza si se pune intr-o tava teflonata .

Morcovii si usturoiul,se curata,se spala,se feliaza si se aseaza deasupra carnii.

Se  adauga foaia de dafin , condimentele , vinul, uleiul  si sarea .

Se da tava la cuptor o ora pana carnea este patrunsa si usor rumenita .

Serviti cu garnitura preferata , orez, cartofi , cus-cus sau salata de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Antricot la cuptor