Friptura de vita

de Dya Daniela Andrei in Vita, 23 Dec 2015 | 9302 vizualizari

 

Atat de simplu de preparat, dar atat de gustos!
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rasol alb de vita
  • 4 linguri cu ulei
  • 4-5 linguri cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, chilli, busuioc si rozmarin, mix de piper (rosu, alb, verde)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Se asaza rasolul intr-un vas de yena.

Se unge rasolul cu ulei, se condimenteaza dupa gust cu piper, sare, chilli, busuioc si rozmarin si se intinde sucul de rosii, uniform, pe toata suprafata.

Se adauga in vas o cana cu apa si se da la cuptor, la o temperatura de 180 de grade pentru o ora jumatate (in functie de cum se doreste a fi textura rasolului).

Se serveste cald! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Merisor 1

24.12.2015, 12:41

Wow, cat de bine arata!

Dya Daniela Andrei 1

24.12.2015, 13:51

Multumesc Merisor!

Rocsi 1

26.12.2015, 13:58

Ce crusta faina a prins, dar ce fraged pare sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]