Friptura de vitel

de MotanLaOale in Vita, 26 Mai 2018 | 4225 vizualizari

 

Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa vitel
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii tocate in bulion
  • 50 ml ulei
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel:

Carnea se curata de pielite si se spala bine.

Se pune la fiert cu o ceapa si sare in apa rece.

Dupa 30 minute se scoate, se arunca ceapa si se pastreaza apa.

Se feliaza in bucati groase de 2 cm.

Se pune uleiul intr-o cratita si bucatile de carne.

Se presara sare, piper, boia si cimbru.

Se pun rosiile si putina apa in care a fiert carnea.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute pana se ingroasa sosul si carnea este facuta.

Se mananca cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de vitel cu vin si rosii