Friptura de vitel cu sos de mustar

de Constelatialeu in Vita, 5 Iul 2018 | 7164 vizualizari

 

Am umblat iar la cioroi alias Crock-Pot si i-am dat ordine sa fragezeasca carnita de vitel....

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne vitel
  • 60 g unt
  • sare
  • Sos de mustar
  • 2 linguri smantana cu 30% grasime
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 lingurita capere in otet
  • 2 linguri de sos de la friptura.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu sos de mustar:

Am taiat carnea de vitel in bucatele mici, am pus in tigaia wok unt si apoi am adaugat bucatelele de carne si le-am calit 5-6 min, apoi am transferat totul in oala Crock-pot-ului, am presarat sare si am pus capacul, am bagat in priza si am setat functia high pentru 3 ore.

Pentru sos am pus intr-un bol smantana, mustarul, caperele si sosul de la friptura si am omogenizat, apoi am servit cu bucatelele de friptura de vitel si cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]